Obří slalom – Bublava – 15.03.2015

27.03.2015 16:47

V závěru letošní zimy Ski Team uspořádal pro své mladé lyžaře a jejich rodiče nedělní závod v dvoukolovém obřím slalomu ve Skiareálu Bublava v Krušných horách. Před samotným závodem proběhla základní výuka jízdy na lyžích, zaměřená na jízdu v tyčích. Závodu se zúčastnilo 11 dětí a 5 rodičů. Za příznivých povětrnostních podmínek a na dobře připraveném svahu se mohli děti i rodiče pustit do urputných bojů mezi brankami a také s časem, který jim stanovil umístění v závodu. Důležité je, že všichni dojeli do cíle bez úrazu a mohlo následovat vyhlašování a předávání cen všem zúčastněným.

Poděkování si zaslouží celý organizační tým Ski Teamu za hladký průběh celého závodu, jmenovitě Milan Hejda u časomíry, Petr Vaníček u zapisování, Jára Kouba za rozestavění trati a Míra Černý za zajištění cen. A také pochopitelně rodičům za obětavost i odvahu.

Speciální poděkování směřujeme na p. Havla, šéfa Skiareálu Bublava, který nám umožnil závod uspořádat.

Tímto závodem si mohli ti méně zkušení mladí lyžaři, kteří během roku v Biosce navštěvují tréninky lyžařského oddílu pod vedením J. Nováka a M. Černého, konečně vyzkoušet slalomovou jízdu.

 

Výsledky obřího slalomu

Chlapci:

1. místo: Dan Kouba

2. místo: Filip Hejda

3. místo: Ondřej Kouba

4. místo: Viktor Vaníček

5. místo: Ondřej Novák

6. místo: Václav Černý

7. místo: Mireček Černý

 

Dívky:

1. místo: Zuzana Nováková

2. místo: Veronika Petrová

3. místo: Ema Hejnová

4. místo: Lucie Černá

 

Muži:

1. místo: Petr Černý

2. místo: Tomáš Novák

 

Ženy:

1. místo: Magda Černá

2. místo: Zuzana Černá

3. místo: Šárka Nováková