SSM Old Cup Klíny 2015 + SSM Obří Klíny 2015

13.02.2015 14:45

O víkendu 31.1. - 1.2. 2015 jsme jeli na víkendové závody ve slalomu (sobota) a obřím slalomu (neděle).

SSM Old Cup Klíny 2015

V sobotu jsme se zúčastnili pro nás vůbec nejprestižnějších závodu Old Cupu ve ski areálu Klíny, které pořádali již tradičně na vysoké úrovni borci ze ski clubu Krušnoborci. Bohužel jsme nepřijeli v plné sestavě vinou onemocnění a pracovních povinností. Naše závodní sestava byla následující: Jirka Novák, Honza Veselý, st., Míra Černý. Honza bohužel nedokončil první kolo a vypadl. Míra byl diskvalifikován v druhém kole. Jirka dojel na šestém místě. Po sportovní stránce jsme měli trochu smůlu. Co se týče kulturního vyžití, navštívili jsme večerní vystoupení Ivana Hlase v restauraci Emeran. Tím jsme zahnali chmury ze smolného závodu a zároveň jsme si připravovali dobrou náladu na nedělní obří slalom.

 

 

SSM Obří Klíny 2015

V neděli po vydařeném večeru s kamarády z Krušnoborců jsme brzy ráno opět stáli na kopci, kde jsme měli prohlídku tratě obřího slalomu. Věřili jsme, že tentokrát budeme úspěšnější. Účast byla stejná jako v sobotu, jen výsledky byly lepší. Kluci Honza a Míra tentokrát dojeli a umístili jsme se takto: Jirka byl sedmý, Honza byl šestý a Míra čtvrtý.

 

Závody byly opravdu pěkné a organizace skvělá. Děkujeme také našemu podpůrnému týmu z řad manželek, a to Jitce, Majdě a Renatě. Také děkujeme Honzovi Veselému, ml. a zároveň nesmíme zapomenout na naše nejmladší, kteří sbírali zkušenosti ze závodů, a jimi byli Mireček a Jonáš.