Tenisový turnaj lyžařského oddílu Nového Strašecí

23.10.2020 19:25

V sobotu dne 3.10. 2020 se na tenisových dvorcích uskutečnil ve spolupráci se zástupcem tenisového oddílu v Novém Strašecí panem Petrem Vlachem turnaj lyžařského oddílu dospělých. Zúčastnilo se ho šest členů za novostrašecké lyžaře a tři členové lyžařského oddílu Krušnoborci, kteří přijali pozvání na turnaj.

Za vydařeného podzimního slunečného počasí se po 10. hodině utkali borci ve dvou skupinách, kde bojovali o postup do závěrečných bojů o nevyšší pořadí. Do finále se nakonec probojoval domácí borec Jakub Žák, který se utkal s Krušnoborcem Jiřím Neužilem a ve vyrovnaném napínavém zápase mu nakonec podlehl. Třetí místo vybojoval Jiří Novák, když porazil Krušnoborce Láďu Chvátala.

Po turnaji následovalo posezení s občerstvením a později, když se ochladilo, pokračovalo klábosení o tenisu i jiných sportovních aktivitách u rozehřátého krbu.

Chci touto cestou poděkovat tenisovému oddílu za možnost uspořádání turnaje, manželkám za přípravu občerstvení a servis, a rovněž Petru Vlachovi za fotodokumentaci turnaje.

 

Jiří Novák

předseda lyžařského oddílu